Punten sparen voor het Hertenkamp met de FlipPas!

Vandaag zijn Stichting Hertenkamp Tiel en FlipPas een samenwerking aangegaan rondom het FlipPas clubsparen. Vanaf nu kan iedereen die de alpaca’s, damherten, schapen, ezels en alle andere lieve dieren een warm hart toedraagt, gaan sparen voor dit mooie doel.  

Het Hertenkamp is in 1963 door de Oranje Vereniging geschonken aan Gemeente Tiel. In 1987 dreigde het Hertenkamp door bezuinigingen te verdwijnen, maar een groep gemotiveerde Tielenaren kwam in actie en richtte de Stichting Hertenkamp Tiel op. Zij zijn er gelukkig in geslaagd om het park te behouden.
De dagelijkse verzorging van de dieren en het park wordt als dagbesteding aangeboden aan cliënten van ’s HeerenLoo Zorggroep en Bredeschool de Cambier. Samen met begeleiders en vrijwilligers houden zij het park draaiende. 
Naast het Hertenkamp is de stichting ook eigenaar van twee weides bij verzorgingstehuis Vrijthof, de geiten en schapen die daar grazen, vallen ook onder de verantwoordelijkheid van de stichting. 

Met het FlipPas clubsparen is het mogelijk om op een laagdrempelige manier een steentje bij te dragen aan de Tielse maatschappij. Door gebruik te maken van de FlipPas worden de lokale ondernemers gesteund en via het clubsparen kunnen ook lokale clubs en goede doelen worden gesteund. Het kiezen van een spaardoel gebeurt binnen het FlipPas account. Kijk voor meer informatie op www.winkelenintiel.nl/clubsparen.