Het paviljoen

In het Hertenkamp staat een mooi paviljoen. Deze accommodatie hebben we in 2004 met het geld van de “Tielse Methode” mogen bouwen.

Gebruik:

Van maandag t/m donderdag en op vrijdagochtend biedt het paviljoen onderdak aan mensen met een beperking. Van hieruit worden de dagelijkse werkzaamheden en verzorging van de dieren met hen besproken.

Verhuur:

U kunt ons paviljoen huren als locatie voor vergaderingencursussen en workshops. Verjaardagen vieren is helaas niet meer toegestaan. De ruimte kan gemiddeld tussen de 25 – 30 personen ruimte bieden.

Beschikbaarheid:

  • Vrijdagmiddag
  • Doordeweekse avonden
  • Zaterdag
  • Zondag

Prijs: € 50,00 per dagdeel (ochtend/middag of avond.)

Inclusief:

      • Gebruik elektrische apparatuur (o.a. Senseo apparaat, koelkast, elektrische kookplaat)
      • Gebruik servies en glaswerk

Voor alle andere zaken als koffie thee en limonade moet U zelf zorgen. Alcohol is in geen geval toegestaan! Uiteraard zorgt u er voor, dat alles keurig wordt achter gelaten en afval mee genomen wordt.

Neem om te reserveren contact op met:

Dhr. Evert van IJzendoorn
Tel: 06-15269641
E-mail: evert1223@hotmail.com

Het paviljoen is rolstoel vriendelijk.

Verkoop.

Op dinsdag en woensdag wordt er aan bezoekers, onder begeleiding, koffie, thee en limonade geschonken tegen een geringe vergoeding. Daarnaast wordt en in de winter chocolademelk en erwtensoep en in de zomer ijs verkocht. Bij aanwezigheid van beheer, staat er bij droog weer een kraampje buiten, waarop artikelen, gemaakt door mensen met een beperking, te koop worden aangeboden. Ook scharreleieren en honing van de bijen uit de bijenstal worden hier verkocht.

Ruimte aaibare dieren.

In de rechtervleugel zijn cavia’s en konijnen gehuisvest. I.v.m. de aanwezigheid van net geboren konijntjes of cavia’s is deze ruimte niet altijd open voor kinderen, alleen onder begeleiding van een ouder of indien aanwezig onder begeleiding van een vrijwilliger of cliënt.

Toiletten.

Er is een dames-en herentoilet Het damestoilet is aangepast voor rolstoelgebruik. Alleen bij de aanwezigheid van beheer zijn deze geopend.

Terug naar overzicht
Neem contact met ons op

Donateur of sponsor worden?

Wordt vriend van het Hertenkamp!


Paviljoen huren