Het paviljoen

In het Hertenkamp staat een mooi paviljoen. Deze accommodatie hebben we in 2004 met het geld van de “Tielse Methode laten bouwen. Het door ons ingediende project, om in het hertenkamp, met financiën van “de Tielse Methode”, een ontmoetingsruimte te bouwen, werd in een stemronde duidelijk door de Tielenaren omarmd. Met de Fl. 5.000,00 die daardoor ter onze beschikking kwam, werd een prachtig functioneel paviljoen gebouwd. Voorheen was er niets…zelfs geen toilet.

Gebruik:

Van maandag t/m donderdag en op vrijdagochtend biedt het paviljoen onderdak aan mensen met een beperking. Van hieruit worden de dagelijkse werkzaamheden/verzorging van de dieren met hen besproken en koffie-lunch en theepauzes gehouden.

Verhuur:

Op vrijdagmiddag/avond, zaterdag en zondag wordt het paviljoen niet gebruikt en wordt het verhuurd als locatie voor een vergadering of cursus. De ruimte biedt plaats aan gemiddeld 25 tot 30 personen. Prijs: € 50,00 voor 1 dagdeel (=ochtend/middag of avond.) U kunt gebruik maken van de daar aanwezige elektrische apparatuur, servies en glaswerk. Voor alle andere zaken als koffie thee en limonade moet U zelf zorgen. Alcohol is in geen geval toegestaan! Uiteraard zorgt u er voor, dat alles keurig wordt achter gelaten en afval mee genomen wordt.
Verhuur vindt plaats onder bepaalde voorwaarden, neem hierover contact op met:
Dhr. Evert van IJzendoorn
Tel: 06-15269641
E-mail: evert1223@hotmail.com
Hij beheert de officiële agenda voor de verhuur.
Het paviljoen is rolstoel vriendelijk.

Verkoop thee koffie e.d.:

Op dinsdag en woensdag wordt er aan bezoekers, onder begeleiding, koffie,thee en limonade geschonken tegen een geringe vergoeding. Daarnaast wordt en in de winter chocolademelk en erwtensoep en in de zomer ijs verkocht. Bij aanwezigheid van beheer, staat er bij droog weer een kraampje buiten, waarop artikelen, gemaakt door mensen met een beperking, te koop worden aangeboden. Ook scharreleieren en honing van de bijen uit de bijenstal worden hier verkocht.

Ruimte aaibare dieren.

In de rechtervleugel zijn cavia’s en konijnen gehuisvest. I.v.m. de aanwezigheid van net geboren konijntjes of cavia’s is deze ruimte niet altijd open voor kinderen….alleen onder begeleiding van een ouder of indien aanwezig onder begeleiding van een vrijwilliger of cliënt.

Toiletten:

Er is een dames-en herentoilet Het damestoilet is aangepast voor rolstoelgebruik. Alleen bij de aanwezigheid van beheer zijn deze geopend.

Terug naar overzicht
Neem contact met ons op

Donateur of sponsor worden?

Wordt vriend van het Hertenkamp!


Paviljoen huren