Sinterklaasfeest in het Hertenkamp

Woensdagmiddag 25 november………

            ……… vol verwachting klopten de hartjes!!

Koud was het niet afgelopen woensdagmiddag…..maar van tijd tot tijd regende het pijpenstelen!! Echt herfst!!

Beetje jammer voor Sinterklaas en zijn Pieten maar uit voorzorg en ook omdat het paviljoen voor zoveel kindjes te klein is, was er een prachtig grote tent geplaatst zodat Sinterklaas met zijn gevolg en alle kinderen met hun ouders, lekker droog konden genieten van dit hoog geplaatste bezoek. Liedjes werden gezongen en foto’s gemaakt van kindjes bij Sinterklaas op schoot.

En…gelukkig…….na regen komt zonneschijn……….een waar gezegde!!

Sinterklaas heeft dan ook nog even zijn trouwe paard “Amerigo” bezocht in de stal en een wandeling gemaakt langs alle leuke spelletjes die ter gelegenheid van zijn bezoek door de “Stichting Sint” georganiseerd waren.

Zo was er een Pietenspeurtocht, een Enveloppenspel en Raadspel. De uitreiking van de winnaar(s) van het raadspel zal op woensdag 2 december om 15.00 uur in het pietenhuis plaats vinden.

Lotje heeft even haar veulen Diezel alleen gelaten, zodat ze samen met Saartje wat ponyritjes kon maken in het park.

Voor de liefhebbers was er koffie, thee of warme chocomel en voor alle kinderen was er ’n zakje met snoepjes en pepernoten.
Al met al een zéér geslaagde middag waarvoor we alle vrijwilligers, die zich ingezet hebben en er zo’n geweldig feest van hebben gemaakt, hartelijk bedanken…….en zeker niet te vergeten………:

“Stichting Sint”…het was weer Super!!

Terug naar overzicht
Neem contact met ons op

Donateur of sponsor worden?

Wordt vriend van het Hertenkamp!