Taart van D66, wie volgt?

Bij het hertenkamp in Tiel hadden ze er natuurlijk niets op tegen dat het Tielse D66 Valentijnsdag uitgekozen had om een paar grote taarten te bezorgen.
Die konden ‘s middags bij de thee of de koffie naar binnen gesmikkeld worden. Zo’n traktatie is er niet elke dag, vandaar dat de cliënten van ‘s Heerenloo al ruim op tijd klaar zaten als een soort ontvangstcomité.

Meer dan tien cliënten zijn alle doordeweekse dagen in touw om het hertenkamp schoon te houden. Wie er tamelijk bekend is, zal weten dat er voor veel handen werk is.

Joke Sewalt-Wijbrandts hield namens de kleine delegatie van D66 een toespraakje. Ze benadrukte nog eens hoe blij Tiel moet zijn met een dergelijke voorziening op zo’n strategische plaats in het centrum van de stad. Er moet vanuit de gemeenteraad dan ook altijd steun voor zijn. Dat klonk ook enkele aanwezige bestuursleden en vrijwilligers van de Stichting Dierenpark als muziek in de oren. Ze wachten daar nu af of er nog meer politieke delegaties met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen op bezoek zullen komen.

Het kunnen er niet te veel zijn!

Op de foto zetten Delilah, Dennie en Mark het mes in de taarten. (Foto Tom van der Klaauw).

Terug naar overzicht
Neem contact met ons op

Donateur of sponsor worden?

Wordt vriend van het Hertenkamp!


Paviljoen huren